SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Ondervloer Cemtop 340

Cemtop 340 is een verpompbare zelfnivellerende cementgebonden eindvloer uit hoogwaardig aluminiumcement. Het is een voorgemengd droog poeder ontworpen als industrievloer.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Cemtop 340 is ontworpen om te worden gebruikt als eindvloer van een betonnen ondervloer in commerciële en industriële gebouwen.

Gebruiksaanwijzing

Cemtop 340 kan aangebracht worden met een automatisch continue mengpomp (zonder wachtkamer). Het kan onmiddellijk na de droging van het oppervlak geverfd worden met een goed ontworpen verf voor industriële vloertoepassingen. De normale dikte is tussen 6 en 10 mm, maar het materiaal kan in één bewerking tot 30 mm dikte gelegd worden. In normale omstandigheden is het mogelijk om na 1-2 uur over de vloer te lopen. Zware belasting is, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, mogelijk na 1 week. Door de hoge vloeibaarheid is het moeilijk om met dit materiaal aflopen aan te leggen. Voor het aanleggen van een afloop gebruikt u minder water en vervolgens pompt u van het hoger naar het lager gelegen deel. Het half uitgeharde materiaal kan makkelijk worden gevormd of versneden zodat noodzakelijke aanpassingen zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.