SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Ondervloer Cemtop 360

Cemtop 360 is een verpompbare cementvloer uit hoogwaardig aluminiumcement en bijzonder harde aggregaten. Het is een voorgemengd droog poeder ontworpen voor zwaar belaste vloeren in de industrie en landbouw. Cemtop 360 is beter bestand tegen de inwerking van zout en chemicaliën dan normale betonvloeren.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Cemtop 360 is ontworpen voor vloerrenovaties in landbouw- en industriegebouwen, voor laad- en loskades, enz... Het kan zodra het oppervlak droog is met een goed ontworpen verf voor industriële vloertoepassingen worden geverfd. Cemtop 360 kan aangebracht worden met een automatisch continue mengpomp (zonder wachtkamer). Maak de stroken bij gebruik van een automatisch continue mengpomp (zonder wachtkamer) niet groter dan 10 meter.

Gebruiksaanwijzing

De normale dikte is 8 - 15 mm maar het materiaal kan in één bewerking tot een dikte van 25 mm worden geplaatst. Wanneer zware belasting van de vloer wordt verwacht, maak dan de laag nooit dunner dan 10 mm. Voor het aanleggen van een afloop gebruikt u minder water en vervolgens pompt u van het hoger naar het lager gelegen deel. Het half uitgeharde materiaal kan makkelijk worden gevormd of versneden zodat de nodige aanpassingen zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. Eens uitgehard is het materiaal erg hard en bijna onmogelijk te slijpen. In normale omstandigheden is het mogelijk om na 1-2 uur over de vloer te lopen. Zware belasting is afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden mogelijk na 3-7 dagen.