SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Ondervloer Cemtop 350

CEMTOP 350 is een verpompbare cementvloer uit hoogwaardig aluminiumcement. Het is een voorgemengd droog poeder ontworpen met het oog op super egale vloeren voor intensief verkeer.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

CEMTOP 350 is ontworpen voor vloerrenovaties in industriële gebouwen. Het kan onmiddellijk na droging van het oppervlak met een goed ontworpen verf voor industriële vloertoepassingen worden geverfd.

Gebruiksaanwijzing

CEMTOP 350 kan geplaatst worden met behulp van een automatisch continue mengpomp (zonder wachtbuffer). De normale dikte is 6 - 10 mm, maar het materiaal kan in één bewerking worden aangebracht tot een dikte van 30 mm. Wanneer zware belasting van de vloer wordt verwacht, maak dan de laag nooit dunner dan 4 mm. Door de hoge vloeibaarheid is het moeilijk om met dit materiaal aflopen aan te leggen. Voor het aanleggen van een afloop gebruikt u minder water en vervolgens pompt u van het hoger naar het lager gelegen deel. Het half uitgeharde materiaal kan makkelijk worden gevormd of versneden zodat de nodige aanpassingen zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. In normale omstandigheden is het mogelijk om na 1-2 uur over de vloer te lopen. Zware belasting, is afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, mogelijk na 1 week.