SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Cempac 540F

Cempac 540F is een snel hardende, vezel versterkte herstelmortel op basis van hoogwaardig aluminiumcement, aggregaten en polymeren. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de verhardingstijd. Het harde aggregaat maakt deze mortel héél slijtvast en bestand tegen extra zware belasting. Cempac 540F mortel is makkelijk aan te brengen, heeft een zeer hoge druksterkte en een lage krimp.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Snelle herstelling van wegen, vliegvelden, … waarbij het van belang is dat na enkele uren al opnieuw extra zware belasting mogelijk is. Laagdiktes van 15 tot max. 50 mm mogelijk in één beweging

Gebruiksaanwijzing

Cempac 540F wordt gebruikt zoals klassiek beton. De vloei van het materiaal is goed, zodat met een kleine beweging met een spatel een vlak oppervlak kan bekomen worden. De aanbevolen dikte is 15 – 30 mm, maar kan in één bewerking tot een dikte van max. 50 mm aangebracht worden. Indien zware belasting wordt verwacht, maak de lagen dan niet dunner dan 20 mm. Voor gebruik onder helling kan er minder water worden toegevoegd. Afhankelijk van de temperatuur tijdens de verharding, kan er zwaar verkeer over de gerenoveerde vloer na 3 tot 24 uur.