SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Ondervloer Cemdure 110

Cemdure 110 is een verpompbaar zelfnivellerend cementgebonden egalisatiemateriaal uit hoogwaardig aluminiumcement. Het is een voorgemengd droog poeder ontworpen voor de bevloering van woningen. Dit product kan eventueel met vezels versterkt worden (Cemdure 110F).

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Cemdure 110 is ontworpen om te worden gebruikt als een dunne egalisatievloer. De vloeibaarheid van het materiaal is heel goed en geeft een glad oppervlak, klaar om vloerbekleding (zoals tegels, laminaat, tapijt, parket, enz.) op te leggen.

Gebruiksaanwijzing

Cemdure 110 kan worden aangebracht met een automatisch continue mengpomp (zonder wachtbuffer). Voor kleine ruimtes kan het gemengd worden in een ton of emmer en daarna op de grond aangebracht worden. Men kan lagen van 5 tot 30 mm in één handeling aanbrengen. Onder normale omstandigheden kan men na 1 tot 2 uur op de vloer lopen en zware belasting is mogelijk na 1 week, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden. Wateraflopen kunnen worden behouden door het gebruik van een verminderde hoeveelheid water en door vervolgens van het hoger naar het lager gelegen deel te pompen. Het half uitgeharde materiaal kan makkelijk worden gevormd of versneden zodat de nodige aanpassingen zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.