SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

Ondervloer Cemdure 103

Cemdure 103 is een verpompbaar zelfnivellerend cementgebonden en krimparm egalisatiemateriaal uit hoogwaardig aluminiumcement dat eenvoudig uitgestreken kan worden. Het is een voorgemengd droog poeder ontworpen voor de bevloering van woningen.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Cemdure 103 is ontworpen om gebruikt te worden als een ondervloer voor tapijten, stenen of marmeren tegels, parket enz. Het heeft een uitstekende binding met de ondervloer

Gebruiksaanwijzing

Cemdure 103 kan aangebracht worden met een automatisch continue mengpomp (zonder wachtbuffer). In kleine ruimtes kan het worden gemengd in een vat of emmer en verspreid worden op de vloer. De aanbevolen dikte voor een laag Cemdure 103 is tussen de 15 en 100 mm, die in één enkele bewerking aangebracht wordt. In normale omstandigheden kan al na 1 à 2 uur op de vloer gelopen worden. De vloer kan na 1 week volledig belast worden, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden. Hellingen kunnen behouden blijven door van het hoger naar het lager gelegen deel te pompen. Het half uitgeharde materiaal kan gemakkelijk gevormd of ingesneden worden zodat de nodige aanpassingen aangebracht kunnen worden.