SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB 15 Hydrofuge

WATERGEDRAGEN VOCHTWEREND INJECTIEMIDDEL TEGEN OPSTIJGEND VOCHT. SAMENGESTELD OP BASIS VAN HYDROFOBE HARSEN VAN HET TYPE SILANE-SILOXAN.

CB 15 Hydrofuge wordt aanbevolen wanneer de lokalen bewoond zijn tijdens de injectie. Wordt geïnjecteerd in beton, metselwerk, stenen, bezetsels. Wordt gebruikt voor oude of nieuwe materialen. CB 15 Hydrofuge is een vochtwerend middel dat een doeltreffende, definitieve barrière vormt tegen opstijgend, capillair vocht.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

CB 15 Hydrofuge is vloeibaar, klaar voor gebruik en vormt na polymerisatie een afdoend en definitief scherm tegen opstijgend vocht. Onderscheidt zich door zijn hoog doordringings- en verspreidingsvermogen zonder bijkomende zoutvorming. Het product is biologische niet afbreekbaar en is bestand tegen zuren & zouten.

Gebruiksaanwijzing

Om de muren vlugger te laten drogen en het werk optimaal uit te voeren, raden wij aan het behang en de bepleistering te verwijderen tot ongeveer 30 cm boven de twijfelachtige zone. 
Het boren van de gaten kan zowel vanaf de binnenzijde als vanaf de buitenzijde gebeuren. Bij spouwmuren dient men langs de twee zijde te boren in de steen.  Het boren van de gaten gebeurd in een horizontale lijn in de steen met een boordiameter van 12mm, ongeveer 5 cm boven het maaiveld.   De gaten worden geboord tot ongeveer 2/3 van de muurdikte, loodrecht of onder een hoek van 30 ° en met een onderlinge afstand van 10 cm. 
  
De uitdroogtijd van de muur kan tot 12 maanden duren, afhankelijk van de aard van de muur, de dikte en de interne en externe klimaatomstandigheden. 
Voor muren die zwaar belast zijn met zouten raden wij aan om CB Dichtmortel aan te brengen op  de muur tot waar het pleisterwerk verwijderd is. Dit mag onmiddellijk al na het injecteren aangebracht worden op de muur. (raadpleeg onze technische fiche) 
Na 24 uur mag er bovenop de aangebrachte motel een stucpleister aangebracht worden. 
 
Het injectiemateriaal voor CB 15 Hydrofuge reinigen met water.