SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB5 Snelcement

CB 5 Snelcement
Voor het dichten van lekken met een uitharding in 7 minuten.
Toepassingen: CB 5 Snelcement kan worden toegepast voor snelle afdichtingen in beton, cementgebonden ondergronden, pleisterwerk en metselwerk en voor het afdichten van waterdoorbraken en lekkages in leidingen. Tevens geschikt voor het snel verankeren en bevestigen van staal- en kunststof onderdelen in metselwerk en beton, het vullen van scheuren en gaten, het fixeren van inbouwonderdelen en het vullen van holten.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Cb 5 Snelcement kan worden toegepast voor snelle afdichtingen in beton, cementgebonden ondergronden, pleisterwerk en metselwerk en voor het afdichten van waterdoorbraken en lekkages in leidingen. Tevens geschikt voor het snel verankeren en bevestigen van staal-en kunststof onderdelen in metselwerk en beton, het vullen van scheuren en gaten, het fixeren van inbouwonderdelen en het vullen van holten.

Gebruiksaanwijzing

CB 5 Snelcement al roerend aan schoon water toevoegen in de mengverhouding van 1 kg snelcement op 0,3 l water. Aangemaakt snelcement onmiddellijk verwerken, niet opnieuw doorroeren. CB 5 Snelcement kan in geval van sterke waterdruk ook droog direct op de plaats van de lekkage worden gedrukt. De mortel verhard onmiddellijk en is na 7 minuten doorgehard. Verse resten snelcement direct met water verwijderen. Uitgeharde snelcement kan slechts mechanisch verwijderd worden. Bij werkzaamheden met een groot volume kan men om, CB 5 Snelcement in een verhouding 1:1 vermengen met zuiver gemend korrelig kwartszand. Na het mengen van de mortel binnen 4 min verwerken. En niet meer doorroeren.