Kant en klare mortels

CB DICHTMORTEL
Waterdichte mortel met een zoutwerende werking.
Toepassingen en eigenschappen:
Voor het afdichten, binnen en buiten, van nieuwbouw en bestaande woningen tegen grondwater. CB DICHTMORTEL wordt enkel met water aangemaakt en is dan gebruiksklaar.  De mortel blijft ademen maar is waterbestendig. Bestand tegen vorst.  Door de optimale samenstelling met kunststoffen is CB DICHTMORTEL zeer soepel aan te brengen en garandeert een zeer goede hechting en zijn mengfouten niet mogelijk.  Gebruik van slecht en onzuiver zand is uitgesloten.

DICHTMORTEL - WATERDICHTE MORTEL - WATERAFSTOTENDE MORTEL

Technische fiche– VeiligheidsficheCE Attest


CB DICHTSLAMME WIT/GRIJS
Waterdichte flexibele cementgebonden coating.
Toepassingen:  is geschikt voor een betrouwbare afdichting van minerale ondergronden met open poriën. CB DICHTSLAMME kan gebruikt worden voor het afdichten van: metselwerk, cementpleister en cementgebonden compoundestrik. Het is eveneens geschikt voor het aan de binnenzijde afdichten van monolithische waterbakken, drinkwaterbakken en zwembaden met een waterdiepte van max 5m. Geschikt voor horizontale en verticale vlakken.

CB DICHTSLAMME WIT/GRIJS

Technische ficheVeiligheidsfiche


CB DICHTSLAMME 2C
Primer mortel voor het aanmaken van een hechtingslaag .                                                           Toepassingen:  wordt gebruikt als hechtingslaag op minerale ondergronden met open poriën alvorens men CB DICHTMORTEL aanbrengt. CB DICHTSLAMME 2C wort ook gebruikt als primerlaag op de vloer alvorens men CB EGALINE aanbrengt.

CB DICHTSLAMME 2C

Technische fiche