Injectieproducten

CB 15
Hydrofuge op waterbasis voor het behandelen van opstijgend vocht.
CB15 is een vochtwerende emulsie tegen opstijgend vocht, samengesteld op basis van hydrofobe harsen van het type silaan- siloxaan. Dit product wordt aanbevolen wanneer de lokalen bewoond zijn tijdens de behandeling (WTCB rapport).

HYDROFUGE CB 15

Technische Fiche – Veiligheidsfiche


CB 310
Geurloze, polyvalente hydrofuge voor het behandelen van opstijgend vocht.                           CB310 is een solventgedragen emulsie voor het behandelen en beschermen van muren tegen opstijgend vocht. Het product wordt geïnjecteerd net boven de vloerpas. Het product polymeriseert in de haarvaten en de poriën tot er een waterdichte zone gevormd wordt die capillaire vochtopstijging verhindert.

Technische Fiche


CB INJECTIEGEL
Geconcentreerde injectie-gel voor het behandelen van opstijgend vocht.
CB Injectiegel is een emulsie-gel op basis van silaan-silocaan mengsel voor het behandelen en de definitieve bescherming van muren tegen opstijgend vocht. De injectiegel wordt op een heel eenvoudige manier door middel van een pomp in de boorgaten van de muur boven de vloerpas geïnjecteerd.
Deze injectiegel onderscheidt zich door de bijzondere spreidingskenmerken waarbij het water dat in de muur aanwezig is, gebruikt wordt als middel voor een optimale diffusie waarbij een ondoordringbare sperlaag gevormd wordt in de muur.

CB INJECTIEGEL    CB INJECTIEGEL

Technische Fiche