Gevelbescherming

CB AQUASIL RS 8
Hydrofuge op basis van oligomeer-siloxanen tegen zure regen. 
Aquasil RS 8 bestaat uit oligomere siloxanen in een waterige emulsie. De actieve stof bedraagt 8% in massaconcentratie. Het product heeft een hoog inidringingsvermogen, een goede alkalibestendigheid, is U.V.-bestendig en mag op een lichtvochtige ondergrond worden aangebracht. Aquasil RS 8 polymeriseert met functionele groepen uit de ondergrond tot een kleefvrij polysiloxaan.

AQUASIL RS 8

Technische ficheVeiligheidsfiche


CB 290

Solventgedragen hydrofuge op basis van silanen met een maximale alkalibestendigheid tegen zure regen.
CB290 is een gemodificeerd silaan van het type triethoxyoctyl, opgelost in alifatische solventen. Het product heeft een hoog indringingsvermogen, een hoge alkalibestendigheid, UV-bestendigheid en mag op een lichtvochtige ondergrond aangebracht worden.

Technische fiche


 CB STONEGEL                                                                                                                                                     Watergedragen gevelimpregneermiddel op gel basis van silaan-siloxaan mengsel.
CB STONGEL
is een watergdragen en milieuvriendelijk, gemodificeerde silaan-siloxaanmengel met een thixotraap karakter. Door de gelachtige viscositeit is het product, in tegenstelling tot de klassieke vloeibare impregneermidellen, smeerbaar. Door deze eigenschap kan men zich bij de gevelbehandeling probleemloos concentreren op de behandeling van poreuze vlakken zonder het risico op bevloeiing van de niet poreuze gedeelten.

Technische ficheVeiligheidsfiche


CB COLOR
Elastische, watergedragen, gekleurde coating voor gevels en kunstwerken.
CB COLOR wordt gebruikt voor de esthestische waterdichting en bescherming van verscheidene bouwcontructies in baksteen, beton, hout, sierpleister. CB COLOR is een dikvloeibare pasta, klaar voor gebruik en bestaat in meerdere kleuren. De coating heeft een mat aspect. Na droging vormt CB COLOR een ononderbroken elastische waterdicht maar ademend membraan en overbrugt kleine barsten in de ondergrond.

CB COLOR

Technische fiche – Veiligheidsfiche