SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB Latex

Waterdichtingsmiddel voor mortels.
Toepassingen: deze emulsie werd ontwikkeld voor gebruik in cementgebonden systemen waarbij tijdens de aanmaak eigenschappen zoals goede chemische en mechanische stabiliteit belangrijk zijn.   CB Latex wordt gebruikt als dichtingsmiddel voor waterdichte bepleistering van kelders, funderingen, muren, reservoirs en zwembaden zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

Deze emulsie werd ontwikkeld voor gebruik in cementgebonden systemen waarbij tijdens de aanmaak eigenschappen zoals goede chemische en mechanische stabiliteit belangrijk zijn. CB Latex wordt gebruikt als dichtingmiddel voor waterdichte bepleistering van kelders, funderingen, muren, reservoirs en zwembaden zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde.

Gebruiksaanwijzing

De waterdichte bepleistering wordt aangebracht op een stof en vetvrije ondergrond in twee lagen van elk 8 mm. Gebruik 1 deel verse cement, 3 delen rijnzand 0-3 mm en zuiver water gemengd met CB Latex. Het gebruik van een aanhechtingslaag is zeer wenselijk. Deze bestaat uit zuiver cement aangemaakt met een mengsel van CB Latex of CB PLastipact en water (verhouding 1 op 2) Op de bodem wordt een laag van ongeveer 5 cm aangebracht met volgende samenstelling: 1 deel cement, 3delen rijnzand 0-3 mm, 3 delen kift van ongeveer 6 mm aangemaakt met zuiver water gemengd met CB Latex