SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB Dichtslamme 2C

CB Dichtslamme 2C
Primer mortel voor het aanmaken van een hechtingslaag .                                                          Toepassingen:  wordt gebruikt als hechtingslaag op minerale ondergronden met open poriën alvorens men CB Dichtmortel aanbrengt. CB Dichtslamme 2C wort ook gebruikt als primerlaag op de vloer alvorens men CB Egaline aanbrengt.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

CB Dichtslamme 2C is geschikt voor een betrouwbare afdichting van minerale ondergronden met open poriën. CB Dichtslamme 2C kan gebruikt worden voor het afdichten van: metselwerk, cementpleister en cementgebonden compoundestrik. Het is eveneens geschikt voor het aan de binnenzijde afdichten van monolithische waterbakken, drinkwaterbakken en zwembaden met een waterdiepte van max 5 m. Geschikte voor horizontale en verticale vlakken.

Gebruiksaanwijzing

Component B in een mengkuip gieten en component A in component B strooien en mengen tot het mengsel homogeen en klontervrij is. Met borstel: een mengverhouding van 5 liter component B op 20 kg component A aanhouden. Met spatel: een mengverhouding van 4 liter component B op 20 kg CB component A. Het aangemaakte CB Dichtslamme 2C binnen twee uur verwerken. CB Dichtslamme 2C in principe eerst met een blokborstel of spuit aanbrengen tot het oppervlak verzadigd en volledig bedekt is. Wanneer de eerste laag voldoende sterk is, wordt de Dichtslamme 2C met een plakbord aangebracht.