SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB Dichtslamme

Waterdichte cementgebonden coating.
Toepassingen:  is geschikt voor een betrouwbare afdichting van minerale ondergronden met open poriën. CB Dichtslamme kan gebruikt worden voor het afdichten van: metselwerk, cementpleister en cementgebonden compoundestrik. Het is eveneens geschikt voor het aan de binnenzijde afdichten van monolithische waterbakken, drinkwaterbakken en zwembaden met een waterdiepte van max 5m. Geschikt voor horizontale en verticale vlakken.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

CB Dichtslamme is geschikt voor een betrouwbare afdichting van minerale ondergronden met open poriën. CB Dichtslamme kan gebruikt worden voor het afdichten van: metselwerk, cementpleister en cementgebonden compoundestrik. Het is eveneens geschikt voor het aan de binnenzijde afdichten van monolithische waterbakken, drinkwaterbakken en zwembaden met een waterdiepte van max 5 m. Geschikte voor horizontale en verticale vlakken.

Gebruiksaanwijzing

CD Dichtslamme in schoon en helder water strooien en roeren tot het mengsel glas en klontervrij is. Een mengverhouding van 4 liter water op 20 kg op CB Dichtslamme aanhouden, wanneer u het product met een spatel wilt aanbrengen en een mengverhouding van 5 liter water op 20 kg CB Dichtslamme, wanneer u een borstel wilt gebruiken. Het aangemaakte CB Dichtslamme binnen twee uur verwerken. CB Dichtslamme in principe eerst met een blokborstel of spuit aanbrengen tot het oppervlak verzadigd en volledig bedekt is. Wanneer de eerste laag voldoende sterk is, wordt de dichtslamme met een plakbord aangebracht.