SERVICES

Privacybeleid

Cookies

Contact

Technische Fiches

PRODUCTEN
BLIJF OP DE HOOGTE
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 All rights reserved by chemie-en-bouw.be

Proudly created by 2oceans.be

LINKS

cemart.eu

CB Dichtmortel

CB Dichtmortel wordt gebruikt voor het waterdicht maken van kelders, waterbufferbekken, zwembaden, douches als ook voor het afdichten, binnen en buiten, van nieuwbouw en bestaande woningen tegen grondwater. Na behandeling tegen opstijgend vocht wordt pleister aangebracht als onderlaag voor het stucwerk tegen opkomende zouten.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Toepassingen

CB Dichtmortel wordt enkel met water aangemaakt en is dan gebruiksklaar. De mortel blijft ademen maar is waterbestendig en biedt een hoge weerstand tegen zouten. Bestand tegen vorst. Door de optimale samenstelling bestaande uit cement, kwartszand, waterdichte additieven en kunststofvezels is CB Dichtmortel zeer soepel aan te brengen en garandeert een zeer goede hechting en zijn mengfouten niet mogelijk.

Gebruiksaanwijzing

CB Dichtmortel kan op alle ondergronden, geschikt voor bezetting, aangebracht worden (beton en metselwerk). Algemene voorbereiding De ondergrond dient vast, proper en vrij van losse delen te zijn. Oude bezetting (pleister, cement,…) dienen afgekapt te worden indien deze los zitten. CB Dichtmortel wordt aangebracht op zuivere, verf – en vetvrije ondergronden. (indien nodig is zandstralen noodzakelijk). Bij metselwerk worden slechte voegen eerst verwijderd. De zones waar de voegen werden verwijderd en de plaatsen waar het metselwerk of andere ondergrond holten, diepe scheuren vertonen, worden eerst opgevuld en uitgevlakt.